KATEGORIJE

PRIKAZI

Philips Brilliance 499P9H

Philips Brilliance 499P9H

Osim što pruža jedinstveno iskustvo korišćenja dva monitora široke dijagonale u jednom uređaju, višestruko nagrađivani Philipsov model donosi i funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello…

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

AKTUELNO

 

Vesti

Logitech G je proslavio novooformljeno partnerstvo sa licenciranom kolekcijom League of Legends (LoL) periferija

Napisao misha, 2021-05-25 18:56:47 u Novosti

Logitech G, Logitech-ov brend i vodeći inovator gejming tehnologije i opreme, i Riot Games, autor League of Legends-a, najigranije PC igre na svetu, su najavili ekskluzivnu dugogodišnju saradnju.

 

Logitech G je proslavio novooformljeno partnerstvo sa licenciranom kolekcijom League of Legends (LoL) periferija, inspirisanom virtuelnom muzičkom grupom K/DA.

 

 

 

 

‘’Presrećni smo i počastvovani što nas je Riot Games tim izabrao za ekskluzivnog partnera u promociji najpoznatije video igre na svetu, League of Legends,’’ izjavio je direktor marketinga u Logitech G odeljenju, Piter Kingsli. ‘’Naše dugogodišnje partnerstvo će doneti brojne inovacije na tržište, koje će posebno obradovati sve ljubitelje League of Legends-a.’’

 

Prva kolekcija predstavlja neke od Logitech-ovih najpopularnijih gejming periferija u K/DA stilu, uključujući Logitech G733 gejming slušalice, Logitech G304/G305 gejming miša, G840 podlogu za miša i ekskluzivne Logitech G333 LoL bubice, sve sa bojama i brendingom poznate virtuelne grupe.

 

‘’Cilj nam je da našim igračima pružimo potpuno novu šansu da pokažu svoju posvećenost i ljubav prema League of Legends-u,’’ izjavio je Kristijan Bejli, direktor proizvodnje u Riot Games-u. ‘’Izuzetno smo uzbuđeni što ćemo uz Logitech G imati priliku da ponudimo prvoklasnu gejming opremu svim LoL i K/DA fanovima širom sveta.’’

 

 

 

 

U fokusu nove kolekcije je Logitech G733 Lightspeed Wireless RGB Gaming Headset, bežične gejming slušalice koje su dostupne u četiri različite boje. Sa samo 278 grama, Logitech G733 poseduje nove, raznobojne trake koje lako možete prilagoditi vašim potrebama, kao i meke, dvoslojne jastučiće za uši. Ove odlike Logitech G733 ubrajaju u neke od najudobnijih slušalica koje je Logitech G ikada napravio.

 

Logitech G333 LoL gejming slušalice su prve gejming bubice iz Logitech G porodice. Uz svoje duple audio drajvere koji vrhunski obrađuju i niže i više tonove, G333 pruža zaista fenomenalno gejming audio iskustvo.

 

Sa svojim neverovatnim performansama i kompaktnim dizajnom, G304/G305 LIGHTSPEED bežični gejming miš će vam pomoći da pokažete vaš skriveni potencijal. Sa samo 99 grama, G304 poseduje LIGHTSPEED bežičnu tehnologiju i HERO senzor koji garantuju prvoklasnu preciznost u vašim mečevima.

 

Logitech G840 XL gejming podloga za miša je odabrana zbog svoje velike površine, koja gejmerima omogućava ogromnu pokretljivost i slobodu, ali i prikazuje čitavu K/DA grupu. G840 podloga poseduje gumenu bazu i glatku površinu, koja je savršena kako za nagle, tako i fine pokrete.

 

 

Cena


Logitech K/DA G333 gejming slušalice se prodaju po ceni od 49.99 USD; Logitech K/DA G733 i Lightspeed Wireless RGB bežične gejming slušalice se prodaju po ceni od 29.99 USD; Logitech K/DA G304/G305 LIGHTSPEED gejming miš se prodaje po ceni od 59.99 USD; Logitech K/DA G840 XL gejming podloga za miša se prodaje po ceni od 49.99 USD. Dodatne informacije možete pronaći na LogitechG.com.