KATEGORIJE

PRIKAZI

Philips Brilliance 499P9H

Philips Brilliance 499P9H

Osim što pruža jedinstveno iskustvo korišćenja dva monitora široke dijagonale u jednom uređaju, višestruko nagrađivani Philipsov model donosi i funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello…

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

AKTUELNO

 

Vesti

SteelSeries predstavio Rival 5 – svestrani gejming miš savršen za svaki žanr video igara

Napisao misha, 2021-05-15 14:24:26 u Novosti

Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, predstavio je svoj novi Rival 5 gejming miš, dizajniran za gejmere koji uživaju u različitim gejming žanrovima. Pored svoje funkcionalne svestranosti, Rival 5 krasi širok spektar razigranih boja.

 

 

 

 

 

Kao pravi kameleon u svetu gejming i esports periferija, Rival 5 je ergonomski prilagođen, svestran, i moderan.

 

-     Ergonomija - SteelSeries je ponovo iznenadio sa svojim inovativnim dizajnom. Sa svojim ergonomskim oblikom gejmerima pruža izuzetan komfor i brz pristup bočnim tasterima.

 

-     Svestranost - Bilo da igrate Fortnite, Hitman 3 ili Apex Legends, Rival 5 je spreman da se prilagodi svim vašim gejming potrebama. Pored 9 tastera koje slobodno možete podešavati, miš poseduje i bočni segment sa 5 dodatnih tastera za ekspresnu promenu željenog režima.

 

-     Stil - Baš kao i kameleoni, igrači mogu da menjaju boju miša kako bi se prilagodili različitim igrama. Fenomenalni PrismSync Lighting pruža gotovo beskrajan spektar 16.8 miliona prelepih boja, koje RGB uzdižu na potpuno novi nivo. Izabrane boje se lako sinhronizuju sa drugim SteelSeries periferijama, a čak i reaguju na dešavanja u samoj igri.

 

 

Sa svojim kompaktnim i ultra laganim dizajnom, Rival 5 pruža vrhunsku brzinu i preciznost u vašim uzbudljivim FPS i Battle Royale mečevima. Rival 5 teži svega 85g, što ga čini 30% lakšim od konkurenata iz iste kategorije (G502). Povrh svega poseduje i Super Mesh kabl, koji vam omogućava da nesmetano pravite brze i nagle pokrete.

 

Sa TrueMove Air senzorom, Rival 5 pruža odličan treking sa 18,000 CPI, 400 IPS i 40G, i eliminiše sve neželjene pokrete prilikom finih trzaja. Pored toga, moderni Golden Micro IP54 tasteri imaju garanciju od 80M klikova (3 puta trajniji od drugih gejming miševa), otporni su na prašinu i vodu, i sprečavaju neželjene duple klikove.

 

Funkcionalni režim i boju Rival 5 miša možete podešavati putem SteelSeries GG softvera.

 

Rival 5 se prodaje po ceni od 69.99 EUR. Više informacija na Steelseries.com stranici.