KATEGORIJE

PRIKAZI

Philips Brilliance 499P9H

Philips Brilliance 499P9H

Osim što pruža jedinstveno iskustvo korišćenja dva monitora široke dijagonale u jednom uređaju, višestruko nagrađivani Philipsov model donosi i funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello…

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

AKTUELNO

 

Vesti

Veritas dobio jednu od najviših ocena u Gartner Peer Insights ‘Glas kupca’ anketi za 2021. godinu

Napisao misha, 2021-05-15 13:11:06 u Novosti

Priznanje je dato na osnovu recenzija profesionalaca krajnjih korisnika sa iskustvom korišćenja Veritas Enterprise Vault rešenja za arhiviranje

 


Veritas Technologies, globalni lider u zaštiti podataka, dostupnosti i uvidima, danas je saopštio da je proglašen izborom korisnika Gartner Peer Insights 2021 istraživanja u segmentu arhiviranja informacija preduzeća (Enterprise Information Archiving, EIA). Veritas Enterprise Vault rešenje je dobilo 4,7 zvezdica od ukupno 5,0 – što je jedna od najviših ukupnih ocena u izveštaju – na osnovu proverenih pregleda IT klijenata tokom proteklih 12 meseci.

 

 

 

 

Prema Gartnerovom izveštaju, “Enterprise Information Archiving (EIA) kombinuje proizvode i rešenja za arhiviranje poruka koje korisnici razmenjuju preko različitih kanala komunikacije, kao što su e-pošta, instant poruke (IM), SMS i javne i poslovne društvene mreže. Veritasovo imenovanje “Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Enterprise Information Archiving” proizašlo je iz sumiranja  povratnih informacija profesionalaca – krajnjih korisnika sa iskustvom kupovine, implementacije i/ili korišćenja Enterprise Vault rešenja kompanije Veritas.

 

“Digitalna transformacija ne samo da stvara veću količinu podataka; stvara više podataka iz sve raznovrsnijeg opsega izvora. Među njima su: platforme za razmenu instant poruka, alatke za saradnju, video konferencije, finansijske komunikacije, aplikacije u oblaku, glas i tekst. Ključna stvar je biti u stanju da uhvatite, arhivirate i otkrijete sadržaj koji je važan za pridržavanje strogih uslova upravljanja i usaglašenosti, kao što su FINRA, MiFID-II, GDPR i svetski zakoni o privatnosti podataka“, rekao je Dipak Mohan, izvršni potpredsednik Organizacije proizvoda u Veritasu. “Verujemo da je današnje priznanje potvrda naše neprekidne posvećenosti pružanju tržišno vodećih, cloud-centričnih rešenja za najsofisticiranije i najregulisanije industrije na svetu, kao što su finansijske usluge, vlada i zdravstvo.”

 

Veritas Enterprise Vault omogućava preduzećima da efikasno skladište, upravljaju i otkrivaju sve komunikacije i dokumente kombinujući moć skladištenja u oblaku, napredni nadzor/otkrivanje i poboljšanu klasifikaciju kako bi se usaglašavanje olakšalo više nego ikada ranije. Sa fleksibilnošću implementacije softvera na serverima unutar kompanijskih prostorija, kod provajdera rešenja za skladištenje u informatičkom oblaku, ili u obliku potpuno upravljanog SaaS rešenja, Veritas ima modele primene koji odgovaraju svakoj potrebi preduzeća. Veritas podržava više od 100 izvora sadržaja, što mu praktično omogućava da pokrije sve digitalne komunikacije širom preduzeća.

 

Pogledajmo u nastavku ilustrativne primere povratnih informacija korisnika iz Gartnerovog Peer Insights istraživanja koje je prethodilo visokom ocenom ‘Glas kupaca’ za 2021. godinu:

“Veritas Enterprise Vault je široko korišćen proizvod u našoj kompaniji za arhiviranje važnih razgovora putem e-pošte, dokumenata itd. Zaista je brz i vraćanje arhiviranih podataka je veoma hitro. Veritas Vault je jednostavan za konfigurisanje i korišćenje. Omogućava vam da prilagodite period zadržavanja podataka koji su arhivirani na osnovu vaših potreba”, piše softverski inženjer u industriji usluga.

 

“Obavezni smo da redovno proveravamo mejlove. Pregledali smo mnoga arhivska rešenja, ali Enterprise Vault ima najbrže i najpreciznije mogućnosti pretrage”, piše IT administrator u proizvodnoj industriji.

 

“Veritas Enterprise Vault je odličan alat za trezor podataka zasnovan na vebu, koji nam je pomogao u bezbednom skladištenju, arhiviranju važne pošte, poruka, datoteka sa podacima i još mnogo toga. Rekao bih da je to odličan alat i jedan od najboljih trezora na koji sam naišao”, piše oblasni menadžer u zdravstvenoj industriji.

 

Da biste pročitali više o tome kako Veritas oduševljava korisnike, posetite Gartner Peer Insights.