KATEGORIJE

PRIKAZI

Philips Brilliance 499P9H

Philips Brilliance 499P9H

Osim što pruža jedinstveno iskustvo korišćenja dva monitora široke dijagonale u jednom uređaju, višestruko nagrađivani Philipsov model donosi i funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello…

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

AKTUELNO

 

Vesti

Logitech predstavio elegantne gejming slušalice G333

Napisao prota, 2021-04-29 21:53:32 u Novosti

Novi kompaktan Logitech G333 model slušalica će biti savršen za vaše višečasovne gejming sesije

 


Logitech G, Logitechov brend i vodeći inovator gejming tehnologije i opreme je predstavio G333, svoj revolucionarni model gejming slušalica koji do sada niste imali priliku da vidite kod ovog proizvođača. Za razliku od velikih modela koji u potpunosti prekrivaju vaše uši, G333 će vam obezbediti daleko elegantnije i kompaktnije iskustvo, bez gubitka vrhunskog audio kvaliteta koji Logitech inače pruža.

 

 

 

 

Besprekoran kvalitet zvuka G333 slušalica obezbeđuju dupli drajveri u svakoj slušalici pojedinačno, s tim što je jedan par drajvera zadužen za reprodukciju srednjih i visokih tonova, dok je drugi zadužen za bas. Ova konfiguracija će obogatiti vaše gejming iskustvo, i omogućiti vam da se fokusirate na najsitnije detalje u igri. Pored vaših gejming sesija, G333 je savršen i za slušanje muzike i obavljanje telefonskih razgovora.

 

G333 dolaze i sa kvalitetnim mikrofonom, koji pruža jasnu komunikaciju sa vašim prijateljima i saigračima u vašim napetim mečevima. Mikrofon poseduje i mogućnost finog podešavanja jačine zvuka, kao i dodatno dugme kojim možete prebaciti pesmu bez potrebe da posegnete za telefonom.

 

G333 slušalice su takođe izuzetno fleksibilne. Povežite se na vaš PC, mobilni telefon, Xbox, PlayStation, Nintendo i druge uređaje preko standardnog 3.5 mm priključka ili USB-C adaptera.

 

 

 

 

Kao i svi Logitech modeli, i G333 slušalice poseduju vrhunski strukturni kvalitet i pružaju maksimalan komfor pri korišćenju. Izrađene od aluminijuma, G333 dolaze sa fleksibilnim pljosnatim kablom, kao i elegantnom torbicom za nošenje.

 

Logitech G je pri izlasku isporučio tri G333 varijante, koje će vam dati priliku da ispoljite svoj lični stil - crnu, belu i ljubičastu. Svaka pojedinačno poseduje i različite gumene vrhove koje možete menjati - kod crnih su jarko plavi, kod belih svetlije plavi, dok su kod ljubičastih vrhovi žuti.

 

 

Cena


Logitech G333 se prodaje po ceni od 7.499,00 Din.