KATEGORIJE

PRIKAZI

Philips Brilliance 499P9H

Philips Brilliance 499P9H

Osim što pruža jedinstveno iskustvo korišćenja dva monitora široke dijagonale u jednom uređaju, višestruko nagrađivani Philipsov model donosi i funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello…

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

AKTUELNO

 

Vesti

Novi Asus prenosni računari

Napisao prota, 2009-07-03 04:50:48 u Dogadjaji

Kreativni centar “Supermarket“ u Beogradu, bio је mesto predstavljanja najnovijih proizvoda kompanije Asus, iz segmenta prenosnih personalnih računara. Predstavnici lokalne kancelarije prezentovali su nove modele notebook-ova iz serije “K” i “UX” kao i netbook modele iz atraktivne “Seashell“ EeePC linije ultra kompaktinh i ultra tankih uređaja.

 

Novi modeli sa kojima su se okupljeni novinari ovom prilikom upoznali, sasvim sigurno će obeležiti predstojeću sezonu, a korisnike će obradovati da će svi računari uz svu atraktivnost koju nose sa sobom biti dostupni i po veoma popularnim cenama. 

Upravo modeli iz Asus “K“ serije notebook računara, mogu predstavljati pravi hit, jer donose odličan dizajn, više nego solidan kvalitet izrade i dobre hardverske performanse, a sve to po ceni između 40.000 i 50.000 dinara. Ovo predstavlja zaista pravo iznenađenje jer po onome što je moglo da se vidi - računari “K“ serije po kvalitetu daleko prevazilaze ovaj cenovni rang.

Na kartu dizajna i atraktivnosti Asus sasvim sigurno računa sa svojom “UX“ serijom. Ovi ultratanki i apsolutno aktuelni računari (Intel CULV  platforma, LED ekran, Altec Lansing zvučnici...) dizajnirani su za moderne ljude koji ne pristaju na kompromis kada je u pitanju stil i koji imaju osećaj za najnovije trendove po pitanju mobilnih tehnologija.

 


Popularna Eee PC porodica netbook računara, sada je bogatija i za Seashell  1008HA model, sa kojim je Asus čini se opet otišao korak dalje u odnosu na konkurenciju, u ovom segmentu računara. Novi Eee PC teži svega 1.1 kg, poseduje LED ekran od 10.1 inča, hard disk od 160GB, te bežičnu vezu u vidu 802.11b/g/n konekcije. Ergonomija i lakoća korišćenja su u prvom planu, pa tu ističemo veoma dobru i upotrebljivu tastaturu što je kod ovih računara inače često slaba tačka. Seashell ima prelivajući sjajni eksterijer, napravljen pomoću In-Mold Roller tehnologije, pa će sasvim sigurno privući pažnju gde god da se upotrebljava.