KATEGORIJE

PRIKAZI

Philips Brilliance 499P9H

Philips Brilliance 499P9H

Osim što pruža jedinstveno iskustvo korišćenja dva monitora široke dijagonale u jednom uređaju, višestruko nagrađivani Philipsov model donosi i funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello…

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

AKTUELNO

 

Vesti

Rival 3 Wireless gejming miš sa duplom bežičnom konekcijom i dugotrajnom baterijom

Napisao nele, 2020-09-23 09:22:50 u Novosti

Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, predstavio je novog gejming miša pod nazivom Rival 3 Wireless, koji dolazi kao model koji pruža dvojnu bežičnu konekciju, preko 400 sati trajanja baterije i fenomenalni senzor po vrlo pristupačnoj ceni.

 

 

 

 

Rival 3 Wireless je prvi gejming miš sa novim SteelSeries TrueMove Air optičkim gejming senzorom, koji ujedno predstavlja i najefikasniji SteelSeries senzor do sada po pitanju potrošnje baterije. Igrači takođe više neće morati da prekidaju svoje partije i da se brinu da će im se baterija isprazniti u važnim i odlučujućim momentima igre.

 

Neverovatnu efikasnost Rival 3 Wireless baterije pruža nova SteelSeries Quantum 2.0 Wireless tehnologija. Bežična 2.4GHz USB konekcija pruža izuzetno malo kašnjenje od jedne milisekunde i dozvoljava vam da do maksimuma iskoristite polling rate od 1000Hz. Ove karakteristike vam daju slobodu bežičnog uređaja, ali i precizan odziv i skromno kašnjenje kakvo možemo pronaći kod žičnih miševa.

 

Dodatna prednost Quantum 2.0 Wireless tehnologije je nova automatska optimizacija kanala. Ovaj sistem obezbeđuje stabilnost bežične konekcije i prenos podataka između miša i prijemnika, bile to niže ili više frekvencije. Rival 3 Wireless tehnologija će promeniti kanal u momentu kada detektuje smetnje koje dolaze od Bluetooth uređaja ili mobilnih telefona, kako bi održala svoju fantastičnu bežičnu konekciju.

 

 

 

 

 

TrueMove Air optički senzor


TrueMove Air je 18,000 CPI, 400 IPS, 40G, PixArt senzor koji pruža vrhunske performanse  2.4GHz i Bluetooth moda i gejmerima obezbeđuje totalnu preciznost. Kao i kod Sensei Ten TrueMove Pro sistema, TrueMove Air takođe besprekorno prati nagle pokrete miša.

 

Uz vrhunske mehaničke tastere, Rival 3 Wireless je izgrađen od izuzetno kvalitetnih polimera, a težinu samog miša takođe možete podešavati. Možete koristiti dve AAA baterije (106g), a možete igrati i sa jednom (95g), u slučaju da preferirate lakši miš. Miš takođe pamti do 5 različitih CPI profila, koje možete podešavati kroz SteelSeries Engine softver na vašem računaru.

 

 

Cena

 

Rival 3 Wireless je dostupan po ceni od 49.99 dolara. Za dodatne informacije posetite www.SteelSeries.com.