KATEGORIJE

PRIKAZI

Philips Brilliance 499P9H

Philips Brilliance 499P9H

Osim što pruža jedinstveno iskustvo korišćenja dva monitora široke dijagonale u jednom uređaju, višestruko nagrađivani Philipsov model donosi i funkcije za povećavanje produktivnosti, kao što su USB-C i iskačuća veb kamera sa podrškom za Windows Hello…

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

AKTUELNO

 

Vesti

Online Cvecara u vreme korone

Napisao marko, 2020-09-04 00:53:15 u Novosti

Usled neočekivanih dešavanja od marta ove godine, kada nas je korona sve zatekla nespremne i odmah željne mnogih odgovora, morali smo brzo da se prilagodimo nekom drugačijem načinu života – bezkotaktnom. Naučili smo da se ne pozdravljamo, da nosimo masku i da držimo distance tokom razgovora. Ove nove navike postale su nesvesno naša svakodnevnica, a online kupovina nam je znatno pomogla da se izolujemo i smanjimo kontakt sa ljudima. Neka od prednosti online kupovine cveća je ta da je sam proces dosta ubrzan, ali glavna prednost u doba korone je ta što izbegavate nepotreban kontak sa ljudima.

 

 

Šta je online cvećara?

 

Svi smo upoznati sa online prodavnicama i restoranima, a Cvećara Beograd je došla na ideju da modernizuje svoj način poslovanja i napravi online cvećaru s obzirom da se ovakav metod rada pokazao kao najpouzdaniji usled aktuelne pandemije. Osnovna razlika online kupovina cveća od one klasične tradicionalne je ta da je sam proces jednostaniji i brži. Sve što treba da uradite je da odaberete željeni buket u online cvećari za vašu voljnu osobu, a Provansa Dekor je tu da ta porudžbina stigne u pravo vreme na pravo mesto!

 

 

 

 

 

Za koliko stiže dostava cveća?

 

Dostava cveća se odvija 24 sata dnevno bilo gde na teritoriji Beograda. Cveće stiže na željenu adresu u najbržem mogućem roku  ili u vreme koje koje kupac poželi. Najbrže vreme isporuke željenih aranžmana je samo jedan sat od online kupovine. Plaćanje je moguće u svim našim cvećarama Provansa Dekor, pouzećem, PayPal-om ili bilo kojom aplikacijom iz banke. Provansa Dekor je poznata po brzoj, tačnoj i preciznoj dostavi cveća. Njihovi dostavljači su vrlo snalažljivi tako da se vreme isporukue uvek poštuje. Ono što je najbolje kod  dostave je to da se odvija svakog dana u bilo koje vreme tj. 24/7, pa tako možete iznenaditi dragu osobu za rođendan tačno u ponoć.

 

 

Šta se može poručiti iz online cvećare?

 

Pored brojnih aranžmana sa ružama raznih boja, u zavisnosti od prilike za koju su namenjene kao poklon i arnžmana za njega, tu su i lepi aranžmani za bebe koji su namenjeni za proslavu rođenja ili krštenja deteta. Takođe se u online cvećari mogu naći i razni aranžmani za slavu, pa je ovo idealna prilika da proučite poklone vašim dragim ljudima na kućnu adresu. Neka uz ove sitnice znaju da mislite na njih i važne datume čak i u ovom korona dobu jer se ljubav pokazuje delima, a sitnice su te koje osvežavaju vezu i daju joj posebnu notu. Aranžmani u online cvećari su raznovrsni, krativni i jedinstveni, upakovani u ukrasne papire, kutije ili korpice, a poklanjaju se za razne bitne datume kao što su rođendani i godišnjice.

 

 

 

 

 

Najbrži način kupovine cveća je u online cvećari

 

Cveće je saršen poklon jer ga sve devojke vole, a ruža je kraljica cveća. Zbog svoje lepote i gracioznosti, ova lepotica uvek izmami osmeh na lice vašim voljenim osobama. Aranžmani od velikog broja ruža su samo neki od buketa koji se mogu kupiti u cvećari i to nikad jednostavnije i brže nego danas upravo zahvaljujući razvoju tehnologije i digitalizaciji.

 

Kako su ruže cveće koje se najviše i najčešće poklanja, a o njenoj jedinstvenosti među brojnim cvećem govore njene razne boje i lepota cveta, posebni aranžmani sačinjeni baš od ovg cveća se mogu naći u online cvećari. Tu je detaljno opisano od čega se sastoji svaki aranžman i vidno staknuta cena. Ovakva transparentnost proizvoda je nešto je postalo uopičajeno u svim sektorima poslovanja, a praćenje koraka sa najnovijim trendovima se mora pratiti bez obzira na vrstu poslovanja.

 

Mnogima omiljena, 101 ruža ima jaku i važnu simboliku, a svako ko dobije baš ovaj buket zna šta da je glavna poruka - volim te! U buket koji sadrži 101 ružu se ulaže mnogo truda i upravo zbog toga ovaj buket ima jaku smboliku vekovima unazad. Na ovaj način se i tada pokazivalo koliko volite osobu kojoj ste namenili upravo ovaj buket. Danas je sve mnogo jednostavnije, a na vama je da napravitepar klikova i iznenadite voljenu osobu.

 

Online se može kupiti i poklon aranžman za njega. Aranžmani za njega sadrže glavni sastojak za savršen poklon za muškarce – viski i cigarilose. Provasa Dekor je odlučila da kreira jedinstveni poklon za njega, aranžmani su različiti, a svakom je zajednička flaša viskija i tompus cigara.

 

Ljubav i pokloni u doba korone su pokazatelji nade da će sve normalizovati. Ponovo ćemo bezbrižno putovati, večerati i uživati u društvu voljenih bez bilo kakvih briga. Budite podrška svojim dragim osobama u ovo doba neizvesnosti, izmamite im osmeh na lica i izazovite lepa osećanja raznim buketima i kreativnim aranžmanima.