KATEGORIJE

PRIKAZI

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

BenQ W2000

BenQ W2000

Vrhunski multimedijalni projektor baziran na naprednim tehnologijama i Rec. 709 standardum, korisnicima donosi jednu potpuno novu dimenziju pokretnih slika u HD formatu...

Huawei P30 serija

Huawei P30 serija

Svi dostupni modeli iz P30 serije pored snažnog hardvera i superiornog dizajna u stanju su da kreiraju istinski vrhunske fotografije, kao i savršen video materijal u svim podržanim rezolucijama snimanja...

AKTUELNO

 

Vesti

Kako se rešiti gradske buke uz Huawei FreeBuds 3 bežične slušalice

Napisao nele, 2020-02-04 00:16:00 u Novosti

Veliki grad privlači ljude svojom atraktivnošću. Više mogućnosti, veća dostupnost različitih vrsta usluga, kao i veća perspektiva za razvoj karijere. Međutim, život u gradu dolazi sa cenom: gust saobraćaj, kontinuirani život u pokretu, gužve i puno buke koja nas svakodnevno okružuje. U nekim trenucima, buka koja dolazi sa najrazličitijih strana, može uticati na naše raspoloženje i koncentraciju.

 

 

 

 

Najčešći izvor buke u velikim gradovima mogu biti: alarm na automobilima, buka sa gradilišta, kao i gužve u gradskom saobraćaju. Takođe, velike gužve i masovna okupljanja ljudi prouzrokuju buku od koje se ponekad čini da ne možemo pobeći. Kada se nađemo u nekoj od ovih situacija, poželimo da se potpuno isključimo, a kako bismo to učinili, najčešće posežemo za slušalicama. Ipak, ukoliko vam se učini da ni one nisu dovoljne da se isključite i uživate u omiljenim melodijama, znajte da je to zbog toga što ne poseduju opciju aktivnog poništavanja buke. Slušalice koje poseduju upravo ovu opciju su Huawei FreeBuds 3.

 

Nove bežične slušalice kompanije Huawei donose potpuno novo iskustvo slušanja muzike u situacijama kada smo okruženi gužvom i bukom. Od svog pojavljivanja na tržištu dostupne su u dve boje – beloj i crnoj, a već od 1. februara biće dostupne i u crvenoj boji.

 

 

 

 

 

Aktivno poništavanje buke uz Huawei FreeBuds 3


Huawei je analizirao podatke o audio signalima u najrazličitijim scenarijima, zatim klasifikovao i kategorisao njihove karakteristike, kako bi unapredio algoritme i optimizovao ih u odnosu na najčešće situacije, kao što su buka u gradskom prevozu, kancelariji ili kafiću.

 

Kako bi pružio najbolje moguće iskustvo slušanja muzike, Huawei je razvio napredni audio digitalni procesor signala za Kirin A1 čipset. Ovaj čipset je lider u industriji, kada je reč o frekvenciji obrade zvuka brzinom do 356 MHZ. Njegov precizan 3A algoritam za smanjenje buke u realnom vremenu omogućava Huawei FreeBuds 3 da efikasno smanjuju buku iz okoline, a korisnicima da uživaju u jasnim i kvalitetnim audio sadržajima, čak i u bučnom okruženju.

 

Huawei FreeBuds 3 su prve Open-fit TWS slušalice koje podržavaju smanjenje buke pri pozivu i precizno poništavanje aktivne buke u realnom vremenu. Na osnovu simulacije ušnog kanala prilagođavaju se izlazna frekvencija i intenzitet signala za smanjenje šuma. Dvostrukim dodirom leve slušalice za uključivanje / isključivanje ANC (eng. Active Noise Cancelation) funkcije, i dalje možete uživati u kristalno čistom zvuku, u bilo kojem bučnom prostoru.