KATEGORIJE

PRIKAZI

Oukitel WP5

Oukitel WP5

Kada je potrebno da telefon koristite u zahtevnim vremenskim usloviima gde vas vrebaju sneg, kiša, blato ili pak visoke temperature, sunce i prašina, jedino sigurno rešenje može biti neki robusni model iz teške kategorije poput novog pulena kompanije Oukitel...

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

BenQ W2000

BenQ W2000

Vrhunski multimedijalni projektor baziran na naprednim tehnologijama i Rec. 709 standardum, korisnicima donosi jednu potpuno novu dimenziju pokretnih slika u HD formatu...

AKTUELNO

 

Vesti

Želite da automatizujete prodajne procese? ComSale je rešenje!

Napisao marko, 2019-12-26 16:45:26 u Novosti

Elektronsko poslovanje i globalizacija tržišta doveli su do porasta konkurencije. Sve dinamičnija tržišna utakmica zahteva od kompanija brzu reakciju na okolnosti koje se menjaju gotovo svakodnevno. U takvim uslovima, stari poslovni sistemi postaju neefikasni. Potrebno je obezbediti automatizaciju i mobilnost poslovanja. Međutim, implementacija savremenih rešenja nosi rizik kompleksnosti njihove integracije sa postojećim sistemom čime se dovodi u pitanje finansijska opravdanost investicije.

 

Kao odgovor na navedene izazove, kompanija COMING je kreirala ComSale – jedinstveno aplikativno rešenje za unapređenje prodaje.

 

 

 

 

 

Šta sadrži ComSale?


Rešenje se sastoji iz tri segmenta – CRM, upravljanje ljudskim resursima i upravljanje projektima i svaki se može proširivati dodacima čime ComSale dobija nove funkcionalnosti.

 

CRM komponenta pruža uvid u prodaju, marketing i podršku korisnicima. Zahvaljujući njoj moguća je komunikacija između pomenutih sektora, zakazivanje sastanaka i dogovora, upravljanje prigovorima korisinka i dr.

 

Dodatne funkcije CRM-a obezbeđuju se primenom dodataka Kontakti i Ponude. Pomoću prvog korisnik dobija srodne informacije iz drugih segmenata kojima je dostupan kontakt dok Ponude omogućavaju procenu verovatnoće uspeha posla i visine prihoda.

 

Upravljanje ljudskim resursima sadrži dodatak Zaposleni koji omogućava kompletne informacije o svakom radniku. Korisnik ComSale-a može videti kontakt podatke, rođendane, beleške, datoteke i probleme koji se odnose na ljude u kompaniji.

 

ComSale omogućava praćenje zadataka i obezbeđuje fleksibilnost prilikom upravljanja projektima. Time korisnici mogu voditi više projekata uz istovremeno kontrolisanje pratećih potprojekata.

 

Rešenje sadrži i Gantovu kartu namenjenu vizuelnoj prezentaciji čime se pojednostavljuje sinhronizacija zadataka i datuma.

Koje su još mogućnosti proširenja sistema saznajte klikom na link.

 

 

Šta je prednost ovog aplikativnog rešenja?


Najveća prednost rešenja je u mogućnosti praćenja višegodišnje prognoze prodaje. Osim toga, zahvaljujući njemu kompanija ima sve informacije o kupcima i ne zavisi od toga da li će neki prodavac napustiti firmu.

 

 

Šta kažu korisnici ComSale-a?


“Zahvaljujući ComSale-u imamo bolji pregled i evidenciju započetih poslova. Jedna od njegovih najvećih prednosti je transparentnost istorije saradnje sa određenim klijentom. Na taj način, svaki zaposleni ima uvid u način ostvarene komunikacije i shodno tome može primeniti odgovarajući pristup” – kaže Irena Saržovski iz kompanije Seibl Trade.

 

 

Kako do rešenja?


Postoji mogućnost instalacije na Vašoj lokaciji kao i opcija korišćenja cloud servisa. Ukoliko niste sigurni da li je ComSale najbolje rešenje za Vas možete ga testirati. Kontaktirajte nas i omogućićemo Vam 60 dana besplatnog probnog perioda. Za više informacija, pošaljite poruku klikom na link.