KATEGORIJE

PRIKAZI

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

BenQ W2000

BenQ W2000

Vrhunski multimedijalni projektor baziran na naprednim tehnologijama i Rec. 709 standardum, korisnicima donosi jednu potpuno novu dimenziju pokretnih slika u HD formatu...

Huawei P30 serija

Huawei P30 serija

Svi dostupni modeli iz P30 serije pored snažnog hardvera i superiornog dizajna u stanju su da kreiraju istinski vrhunske fotografije, kao i savršen video materijal u svim podržanim rezolucijama snimanja...

AKTUELNO

 

Vesti

Prva SAP migracija na S/4HANA u regionu!

Napisao nele, 2019-08-27 21:29:47 u Novosti

Zahvaljujući SAP integratoru, kompaniji COMING – Computer Engineering iz Beograda, prva migracija u regionu na S/4HANA platformu urađena je u kompaniji MSK iz Kikinde.

 

O rezultatima, procesu i izazovima konverzije biće reči na SAP skupu MOVE to S/4HANA #ONE kojiorganizuje kompanija COMING.

 

 

 

 

 

Na događaju će biti predstavljene teme:

  • Osvrt na prethodni skup i prikaz rezultata koji su postignuti,
  • Moving to S/4HANA – How to approach,
  • Rezultati projekta konverzije na S/4HANA u kompaniji MSK kroz optimizaciju procesa i smanjenje troškova,
  • Organizacioni i tehnički elementi konverzije na S/4HANA u kompaniji MSK,
  • Izazovi u procesu konverzije na S/4HANA,
  • Sumiranje utisaka.

Zašto je S/4HANA platforma budućnost?


Platforma S/4HANA je četvrta generacija ERP rešenja kompanije SAP. S/4HANA je nova tehnologija, koji poboljšava poslovanje optimizacijom poslovnih procesa i smanjenjem troškova. Tu su i nove funkcije FIORI koje utiču na povećanje produktivnosti kod zaposlenih, a pored ovih poslovnih benefita, nova tehnologija omogućava 10 puta veću kompresiju podataka i 10000 puta bolju iskorišćenost RAM memorije u odnosu na standardni model, što opet utiče na smanjenje trošova i efikasnost. Platforma obezbeđuje praćenje transakcija u realnom vremenu, bržu/trenutnu obradu podataka i samim tim pruža kvalitetnije informacije.

 

Uvođenje sistema S/4HANA zahteva proveru postojećeg sistema, analizu i izradu kompleksnog plana projekta implementacije, nakon čega sledi instalacija, odnosno konverzija. Ceo proces mora biti pažljivo izveden kako bi zastoji u radu bili izbegnuti ili svedeni na minimum.

 

 

S/4HANA – najsavremenije i najtraženije rešenje


SAP je ovim rešenjem napravio najveći pomak u tehnologiji za poslednje dve decenije jer je kompanijama koje ga implementiraju omogućio velike uštede u poslovanju i doprineo uveliko većoj efikasnosti.

 

“Navedenu činjenicu potvrđuje 8900 korisnika koji su od februara 2015 godine već prešli na S/4HANA” – kaže Nedeljko Kuduz, SAP inženjer u COMING-u.

 

Ukoliko želite da saznate više o S/4HANA platformi i da čujete sve o izazovima i postignutim rezultaima prve migracije na S/4HANA u regionu, posetite: https://coming.rs/vesti/sap-skup-2019/.