KATEGORIJE

PRIKAZI

Apple iPad Pro 2017

Apple iPad Pro 2017

Još bolji ekran i snažniji procesor čine da novi iPad Pro tablet računari ponude performanse kakve ni jedan mobilni uređaj ne može da vam pruži u ovom trenutku...

Apple AirPods slušalice

Apple AirPods slušalice

Savršene bežične slušalice za Apple uređaje dolaze u vidu modela koji predstavlja idealan spoj jednostavnosti i naprednih tehnologija kao nikada do sada…

Fitbit Charge 2

Fitbit Charge 2

Savršen fitness tracker koji spaja moderan dizajn, kvalitetnu izradu i dobru ergonomiju za udobno nošenje, sa sveobuhvatnim prikupljanjem informacija o vašim celodnevnim aktivnostima koje će vam uvek biti na dohvat ruke!

AKTUELNO

 

Vesti

BS Procesor novi distributer Canon CBS proizvoda

Napisao prota, 2009-08-08 05:26:16 u Novosti

Kompanija Canon Adria ozvaničila je naimenovanje preduzeća BS Procesor u novog partnera u domenu distribucije Canon poslovnih rešenja (Canon Business Solutions – CBS) u Srbiji i Crnoj Gori. Kao novi Canonov strateški partner u regionu, BS Procesor otpočinje distribuciju proizvoda iz programa Canon poslovnih rešenja na tržištima Srbije i Crne Gore.

“Sa zadovoljstvom objavljujemo naimenovanje BS Procesora za našeg novog partnera u domenu distribucije CBS portfolija. BS Procesor poseduje već dokazano izvanredne performanse distributivnog kanala, kako u Srbiji, tako i u Crnog Gori. Novo partnerstvo će osnažiti vidljivost Canona na ovim tržištima, ključnim u regionu, i povećati prisustvo vodeće svetske kompanije u domenu obrade i štampe slike“, izjavio je tim povodom Goran Sretenoski, menadžer partnerskog kanala za poslovna rešenja kompanije Canon Adria.

U nadgradnji postojećeg partnerskog kanala Canon Adrie, BS Procesor će na tržištu dodatno učvrstiti širok spektar Canon proizvoda, što će istovremeno omogućiti BS Procesoru da svojim partnerima ponudi kompletniji portfolio i dodatu vrednost kroz Canon poslovna rešenja (CBS). Novo partnerstvo na temeljima profesionalnog pristupa i iskustva BS Procesora u distribuciji IT proizvoda tokom osamnaest godina, potvrda je Canonove posvećenosti da svojim korisnicima obezbedi kvalitetan kanal i usluge distribucije.

“Kao distributer BS Procesor je fokusiran na obezbeđivanje širokog portfolija proizvoda vodećih svetskih proizvođača svojim partnerima u prodajnom kanalu. Cilj nikada nije bio da imamo što više ugovora, već smo pažljivo birali, pre svega po kvalitetu proizvoda i samih kompanija sa kojima želimo da sarađujemo. Uvrštavanjem proizvoda iz domena Canon poslovnih rešenja u svoj portfolio, obezbedićemo našim partnerima proizvode i rešenja još jednog renomiranog proizvođača. Verujemo da će uz našu efikasnu logistiku i postprodajnu podršku naši partneri i njihovi korisnici biti zadovoljni zbog svog opredeljenja za Canon proizvode i rešenja“, rekla je Ivana Kokalović, direktor BS Procesora.

BS Procesor će biti zadužen za distribuciju širokog opsega Canon poslovnih rešenja, kao i razvoj prodaje IT proizvoda, rešenja i usluga za efikasnije poslovanje.

Povodom potpisivanja ovog distributerskog ugovora, u prijatnoj atmosferi kluba "Sunset" na Adi Ciganliji, upriličen je koktel kome su prisustvovali partneri BS Procesora kao i predstavnici medija.