PRIKAZI

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

BenQ W2000

BenQ W2000

Vrhunski multimedijalni projektor baziran na naprednim tehnologijama i Rec. 709 standardum, korisnicima donosi jednu potpuno novu dimenziju pokretnih slika u HD formatu...

Huawei P30 serija

Huawei P30 serija

Svi dostupni modeli iz P30 serije pored snažnog hardvera i superiornog dizajna u stanju su da kreiraju istinski vrhunske fotografije, kao i savršen video materijal u svim podržanim rezolucijama snimanja...

AKTUELNO

 

Vesti

BS Procesor novi distributer Canon CBS proizvoda

Napisao prota, 2009-08-08 05:26:16 u Novosti

Kompanija Canon Adria ozvaničila je naimenovanje preduzeća BS Procesor u novog partnera u domenu distribucije Canon poslovnih rešenja (Canon Business Solutions – CBS) u Srbiji i Crnoj Gori. Kao novi Canonov strateški partner u regionu, BS Procesor otpočinje distribuciju proizvoda iz programa Canon poslovnih rešenja na tržištima Srbije i Crne Gore.

“Sa zadovoljstvom objavljujemo naimenovanje BS Procesora za našeg novog partnera u domenu distribucije CBS portfolija. BS Procesor poseduje već dokazano izvanredne performanse distributivnog kanala, kako u Srbiji, tako i u Crnog Gori. Novo partnerstvo će osnažiti vidljivost Canona na ovim tržištima, ključnim u regionu, i povećati prisustvo vodeće svetske kompanije u domenu obrade i štampe slike“, izjavio je tim povodom Goran Sretenoski, menadžer partnerskog kanala za poslovna rešenja kompanije Canon Adria.

U nadgradnji postojećeg partnerskog kanala Canon Adrie, BS Procesor će na tržištu dodatno učvrstiti širok spektar Canon proizvoda, što će istovremeno omogućiti BS Procesoru da svojim partnerima ponudi kompletniji portfolio i dodatu vrednost kroz Canon poslovna rešenja (CBS). Novo partnerstvo na temeljima profesionalnog pristupa i iskustva BS Procesora u distribuciji IT proizvoda tokom osamnaest godina, potvrda je Canonove posvećenosti da svojim korisnicima obezbedi kvalitetan kanal i usluge distribucije.

“Kao distributer BS Procesor je fokusiran na obezbeđivanje širokog portfolija proizvoda vodećih svetskih proizvođača svojim partnerima u prodajnom kanalu. Cilj nikada nije bio da imamo što više ugovora, već smo pažljivo birali, pre svega po kvalitetu proizvoda i samih kompanija sa kojima želimo da sarađujemo. Uvrštavanjem proizvoda iz domena Canon poslovnih rešenja u svoj portfolio, obezbedićemo našim partnerima proizvode i rešenja još jednog renomiranog proizvođača. Verujemo da će uz našu efikasnu logistiku i postprodajnu podršku naši partneri i njihovi korisnici biti zadovoljni zbog svog opredeljenja za Canon proizvode i rešenja“, rekla je Ivana Kokalović, direktor BS Procesora.

BS Procesor će biti zadužen za distribuciju širokog opsega Canon poslovnih rešenja, kao i razvoj prodaje IT proizvoda, rešenja i usluga za efikasnije poslovanje.

Povodom potpisivanja ovog distributerskog ugovora, u prijatnoj atmosferi kluba "Sunset" na Adi Ciganliji, upriličen je koktel kome su prisustvovali partneri BS Procesora kao i predstavnici medija.