KATEGORIJE

PRIKAZI

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

BenQ W2000

BenQ W2000

Vrhunski multimedijalni projektor baziran na naprednim tehnologijama i Rec. 709 standardum, korisnicima donosi jednu potpuno novu dimenziju pokretnih slika u HD formatu...

Huawei P30 serija

Huawei P30 serija

Svi dostupni modeli iz P30 serije pored snažnog hardvera i superiornog dizajna u stanju su da kreiraju istinski vrhunske fotografije, kao i savršen video materijal u svim podržanim rezolucijama snimanja...

AKTUELNO

 

Vesti

Novi Radeon Pro drajveri – novo dramatično ubrzanje performansi

Napisao prota, 2019-05-15 00:31:00 u Novosti

Novi AMD drajveri za Radeon Pro grafičke akceleratore, donose drastična ubrzanja u realnom radi za profesionalce i kreativce. Radeon Pro Software Enterprise 19.Q2, su sertifikovani za 750 profesionalnih softverskih paketa i donose podršku za najnoviju „May 2019“ Windows 10 nadogradnju.

 

Industrijski standard među softverskim CAD paketima – SOLIDWORKS je zahvaljujući optimizacijama u najnovijim 19.Q2 drajverima drastično ubrzan. Primera radi, Radeon Pro WX 4100 je 25% brži od Nvidia Quadro P1000, dok je Radeon Pro W4100, 28% brži naspram Quadro RTX 4000. U još jednom veoma zastupljenom profesionalnom paketu – Siemens NX 10.0, Radeon Pro WX7100 je čak 50% brži u odnosu na Nvidia Quadro RTX 4000!

 

 

 

 

Rad na daljinu, kada su u pitanju profesionalni softverski paketi postaje sve zastupljeniji, zahvaljujući ekspanziji mobilnog širokopojasnog interneta. Umesto da sa sobom nosi glomazni i gabaritni „desktop replacement“ laptop, profesionalni dizajner, ili inženjer može kod klijenta da ode sa običnim tabletom, a da svom profesionalnom softveru na moćnoj radnoj stanici koju pokreće Radeon Pro WX akcelerator, pristupi daljinski, bez ikakvih gubitaka u performansama!

 

Radeon Pro grafički akceleratori su veoma popularni među dizajnerima igara, jer omogućavaju lako prebacivanje između profesionalnih „Enterprise Software“ drajvera i običnih „Adrenalin Software“ drajvera. Ova mogućnost je veoma zgodna prilikom testiranja rada igre na platformi sličnoj običnom korisniku, koji uglavnom neće koristiti profesionalni grafički akcelerator.

 

Kreativni profesionalci su retko kada „zaglavljeni“ na samo jednom zadatku, koji čekaju da radna stanica završi. Dobre multitasking performanse su od esencijalne važnosti za njih. Novi Radeon Pro Enterprise Software drajveri omogućavaju izuzetne multitasking performanse. Naspram konkurencije kojoj performanse opadnu do 39% u standardnom industrijskom benčmarku – SPECviewperf 13, kada se pokrene Prime95 CPU stress test, u pozadini, Radeon Pro WX 4100 zadržava identične performanse uz akademsku varijaciju od jednog procenta.

 

Novi AMD Radeon Pro Software Enterprise drajveri su dostupni na zvaničnoj web stranici

 

Ovde možete po gledati video ilustraciju, kako AMD Radeon Pro WX 7100, upotpunjen sa najnovijim drajverima, ubrzava realni rad u najzahtevnijim softverskim paketima, kao što je SOLIDWORKS.