KATEGORIJE

PRIKAZI

BenQ MH535

BenQ MH535

Iako su multimedijalni projektori suštinski proslavili kompaniju BenQ, ovaj proizvođač u poslednje vreme najveći akcenat stavlja na vrhunske poslovne (biznis) modele koji su već duži niz godina dostupni i domaćim kupcima. Među njime se nalazi i model MH535 za koji proizvođač tvrdi da je jedan od najboljih u klasi i po pitanju kvaliteta slike...

Nokia 5.1 Plus

Nokia 5.1 Plus

Kada se uzme u obzir da pripada budžetskoj  cenovnoj kategoriji, slobodno se može reći da Nokia 5.1 Plus impresionira svojim kvalitetom i radnim performansama...

Oukitel U18

Oukitel U18

Elegantni Oukitel U18 pripada klasi cenovno pristupačnih pametnih telefona, ali sa specifikacijama dovoljnim da zadovolje čak i one zahtevnije korisnike...

AKTUELNO

 

Vesti

Capcom nastavlja da obara rekorde sa DMC 5

Napisao misha, 2019-03-14 23:39:04 u Novosti

Malo više od mesec dana od izlaska Resident Evil 2, stiže novi hit kompanije Capcom, pomerajući granice rekordnog lansiranja koje je postavio RE2. Naime, Devil May Cry 5 je drugi najuspešniji naslov u istoriji kompanije, odmah iza Monster Hunter Worlda!

 

Sa fantastičnom meta-ocenom od 90, igrači i kritika se slažu u jednom, Devil May Cry 5 je izuzetno zabavna igra i sveukupno izuzetno iskustvo, kako po pitanju prezentacije, tako i mehanike igranja, te priče.

 

 

 

 

Za prezentaciju je, kao i u slučaju Resident Evil 2 zadužen impresivni Capcomov „RE ENGINE“. Ovo moćno grafičko razvojno okruženje još jednom potvrđuje svoju fleksibilnost i raskošnost, a da pri tome ne zahteva najskuplje procesore i grafičke kartice.

 

Tajna izuzetnih performansi, koje omogućavaju da Devil May Cry 5 sasvim lepo radi i na mobilnim Ryzen 5 3550H APU-ovima, leži u odličnoj DirectX 12 optimizaciji i upotrebi najmodernijih grafičkih tehnologija, koje je Capcom implementirao u RE ENGINE, u saradnji sa AMD-om:

 

RPM („Rapid Packed Math“) i FP16 proračunavanje – korišćenjem ove dve tehnologije povećava se efikasnost u uposlenosti GPU-a, smanjuje se ulazna latencija i pvećavaju sveukupne performanse, što za rezultat ima povećanje broja sličica u sekundi uz raskošniji izgled same igre.

 

Radeon FreeSync 2 HDR implementacija u Devil May Cry 5 omogućava PC igračima najimpresivniji i vizuelno najraskošniji igrački doživljaj na najmovijim monitorima iz Acer-a, Asus-a, AOC-a, Benq-a i Samsung-a.

 

Za maksimalni ugađaj u igranju Devil May Cry 5, preporuka je da se instaliraju, najnoviji, optimizovani Radeon Adrenalin 2019 drajveri, dostupni na AMD-ovoj zvaničnoj web stranici.

 

Saradnja kompanija Capcom i AMD premašuje tehnički deo na pravljenju RE ENGINE-a i donosi poklon kupcima Radeon RX grafičkih kartica, serije 570, 580, 590, Vega i VII u vidu paketa sa trenutno najvećim hitovima s početka 2019. – Resident Evil 2 i Devil May Cry 5.