KATEGORIJE

PRIKAZI

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

BenQ W2000

BenQ W2000

Vrhunski multimedijalni projektor baziran na naprednim tehnologijama i Rec. 709 standardum, korisnicima donosi jednu potpuno novu dimenziju pokretnih slika u HD formatu...

Huawei P30 serija

Huawei P30 serija

Svi dostupni modeli iz P30 serije pored snažnog hardvera i superiornog dizajna u stanju su da kreiraju istinski vrhunske fotografije, kao i savršen video materijal u svim podržanim rezolucijama snimanja...

AKTUELNO

 

Vesti

Objavljeni novi Gartner izveštaji za SWG i CASB – Symantec među vodećima!

Napisao prota, 2018-12-13 09:26:22 u Novosti

Kraj godine je dobro počeo za kompaniju Symantec ako je suditi po Gartneru. Čak u dva izveštaja za poslednjih mesec dana Symantec je dobio status vodećeg rešenja u svojim kategorijama.

 

Novi Gartner-ov izveštaj za Secure Web Gateway proizvode lansiran početkom novembra meseca potvrđuje da je Symantec povukao odličan potez odlučivši se na akviziciju Blue Coata pod čijim imenom je tehnologija 9 godina za redom proglašavana vodećim SWG rešenjem na tržištu. Zadnje dve godine to je rešenje pod vođstvom Symantec-a nastavilo svoju dominaciju, što potvrđuje statusom lidera u SWG-u 11 uzastopnih godina. Symantec je ujedno i jedini lider po Gartneru koji u svojoj ponudi ima on-premise, cloud i hibridnu ponudu SWG rešenja prilagođavajući se potrebama korisnika.

 

 

 

 

Uz vodeće pozicioniranje u segmentu SWG-a Symantec je 2017. nastavio jačati svoju ponudu na području zaštite web i mail prometa/cirkulacije te je akvizicijom kompanije Fireglass ušao u područje remote browser izolacije pretnji danas poznato kao Symantec Web i Email Isolation.

 

Drugi Gartner-ov izveštaj za Cloud Access Security Broker (CASB) proizvode, drugu godinu za redom pozicionira Symantec u vodeće. Zanimljivo je porediti statistike: ove godine, kao i prošle Gartner predviđa da će do 2020. godine 60% velikih organizacija koristiti CASB proizvode za upravljanje cloud servisima, ali predviđa i rast od 100% korišćenja u odnosu na prethodnu godinu.

 

Detalje o Symantec-ovom CloudSOC paketu možete pronaći na oficijalnom sajtu kompanije Symantec.

 

Nove Gartner izvještaje za 2018. godinu za SWG i CASB možete preuzeti na Symantec web stranicama i sami se uveriti zašto je Symantec i dalje u samom vrhu ponude.