KATEGORIJE

PRIKAZI

BenQ MH535

BenQ MH535

Iako su multimedijalni projektori suštinski proslavili kompaniju BenQ, ovaj proizvođač u poslednje vreme najveći akcenat stavlja na vrhunske poslovne (biznis) modele koji su već duži niz godina dostupni i domaćim kupcima. Među njime se nalazi i model MH535 za koji proizvođač tvrdi da je jedan od najboljih u klasi i po pitanju kvaliteta slike...

Nokia 5.1 Plus

Nokia 5.1 Plus

Kada se uzme u obzir da pripada budžetskoj  cenovnoj kategoriji, slobodno se može reći da Nokia 5.1 Plus impresionira svojim kvalitetom i radnim performansama...

Oukitel U18

Oukitel U18

Elegantni Oukitel U18 pripada klasi cenovno pristupačnih pametnih telefona, ali sa specifikacijama dovoljnim da zadovolje čak i one zahtevnije korisnike...

AKTUELNO

 

Vesti

Novi Radeon Pro drajveri donose masivna ubrzanja!

Napisao prota, 2018-05-15 09:29:34 u Novosti

Nastavljajući kvartalnu kadencu izbacivanja novih verzija grafičkih drajvera za Radeon Pro grafičke akceleratore, AMD je lansirao 18.Q2 verziju najnovijih „Enterprise Edition“ Radeon Pro drajvera.

 

Novi drajveri, donose ono što svi najviše vole – masivno unapređenje performansi u softverskim paketima kao što su CATIA, Creo i Siemens NX, uz dodatnu stabilnost, pouzdanost i kompatibilnost.

 

 

Ubrzanje u Siemens NX-u je 47%, Autodesk 3DSMax – 44%, CATIA – 37%, Creo – 14%, SOLIDWORKS – 12%. Praktično, novi drajveri donose ubrzanja kakva se obično očekuju od kupovine skuplje grafičke kartice ili grafičke nove generacije.

 

Stabilnost i pouzdanost je apsolutno imperativ u domenu kreiranja Enterprise  softvera, te je u skladu sa tim, novi drajver sertifikovan za preko 80 najvećih profesionalnih softverskih paketa uz nula prijavljenih problema od strane 99,99% partnera.

 

Novi Enterprise drajveri donose izvornu podršku za Windows April 2018 nadogradnju. To konkretno znači podršku za WDDM 2.4 i Shader Model 6.2

 

Novi „Enterprise“ drajveri, donose i potpunu podršku za Windows 10 Enterprise edition sigurnosne mogućnosti kao što je Windows Defender Device Guard,  dodajući još jedan nivo bezbednosti za korisnika i njegovu intelektualnu svojinu koju kreira na radnim stanicama sa Radeon Pro grafičkim akceleratorima.

 

Sa dolaskom novih Radeon Pro 18.Q2 Enterprise drajvera, stižu i nove verzije Radeon ProRender-a za najpopularnije 3D modeling alate – 3DS Max, Maya i Blender. Prošlog meseca smo lansirali macOS verziju ProRender dodatka za Blender, a sada te nove mogućnosti donosimo i Windows i Linux korisnicima ovog moćnog i besplatnog 3D rendering softverskog paketa.

 

Novi ProRender donosi pregršt novosti kao što je podrška za masivne tzv. „Uber“ šejdere, volumensko i interaktivno uklanjanje šuma, novi svetlosni šejder… generalna ubrzanja i olakšavanje života kreativcima koji ga koriste u stvaranju svojih umotvorina.