PRIKAZI

BenQ BL2480T

BenQ BL2480T

Kada se u biznis klasi nađe monitor koji donosi spoj slim dizajna, fleksibilnog podešavanja položaja, visoke rezolucije, te inteligentnih opcija prilagođavanja reprodukcije slike, jasno je da na stolu dobijate znatno više od uobičajenog  kancelarijskog modela…

BenQ W2000

BenQ W2000

Vrhunski multimedijalni projektor baziran na naprednim tehnologijama i Rec. 709 standardum, korisnicima donosi jednu potpuno novu dimenziju pokretnih slika u HD formatu...

Huawei P30 serija

Huawei P30 serija

Svi dostupni modeli iz P30 serije pored snažnog hardvera i superiornog dizajna u stanju su da kreiraju istinski vrhunske fotografije, kao i savršen video materijal u svim podržanim rezolucijama snimanja...

AKTUELNO

 

Vesti

Kompanija HTC predstavila HTC Desire 12 i HTC Desire 12+

Napisao marko, 2018-03-22 23:27:03 u Novosti

Vaš omiljeni YouTuber izgleda bolje na ekranu širokog formata, vaš telefon je modni detalj, a vaše fotografije moraju izgledati neverovatno na Instagramu. Digitalna generacija očekuje mnogo od telefona, a HTC je danas predstavio dva nova modela koja nude baš ono što želite, po cenama od kojih vas neće boleti glava: HTC Desire 12 i HTC Desire 12+.

 

 

Nudeći slično iskustvo u dva različita pakovanja, 5,5“ HTC Desire 12 i 6“ HTC Desire 12+ su iznenađujuće tanki i udobni za držanje, iako imaju velike ekrane „od ivice do ivice“, odnosa stranica 18:9. Oba telefona imaju sledeće karakteristike:

 

-   Veliki ekran koji je lak za rukovanje. Pregledniji YouTube, bogatiji doživljaj tokom igranja igrica i gledanja filmova. Veći i bolji ekran omogućava vam da uživate u stvarima koje volite, dok je sve što vam treba na samo dodir daleko zahvaljujući funkciji „prevlačenje bilo gde”(swipe anywhere).

 

-   Sačuvajte posebne trenutke. Snimajte živopisne fotografije i danju i noću, pomoću glavne kamere rezolucije 13 MP, koja poseduje Phase Detection autofokus, za dodatnu jasnoću u pokretu. HTC Desire 12+ čak ima i dvostruku kameru, što vam omogućava da promenite fokus na fotografiji nakon snimanja, kako biste dodali prekrasan, umetnički bokeh efekat.

 

-   Uvek brine o vama. HTC Sense Companion vam olakšava život uz Smart Alarms koji inteligentno reaguje na vaš kalendar, Battery Saver koji vas podseća da dopunite bateriju pre nego što krenete od kuće, kao i poboljšanje performansi brisanjem neželjenih fajlova i oslobađanjem dragocenog prostora.

 

-   Spoj lepote i vrhunskog stila. Prateći izvrsni Liquid Surface dizajn koji je donela U11 serija, HTC Desire 12 i HTC Desire 12+ imaju zadnju stranu od izdržljivog akrilnog stakla sa novim, uglađenim izgledom koji će privući svačiju pažnju. Neprimetni okvir i prelepo zaobljene ivice odaju utisak luksuza, a dinamične boje naglašavaju vaš jedinstveni stil.

 

 

 

Veliki ekran koga je lako držati

Sa ekranima odnosa stranica 18:9, od 2.5D stakla, HTC Desire 12 i Desire 12+ vam pružaju veće i bolje iskustvo gledanja, kako biste uživali u stvarima koje volite. Tanak okvir, u kombinaciji sa funkcijom „prevlačenje bilo gde” nudi udobno i jednostavno korišćenje jednom rukom.

 

Sačuvajte posebne trenutke

Snimajte živopisne fotografije i danju i noću, pomoću glavne kamere rezolucije 13 MP na HTC Desire 12 i HTC Desire 12+ telefonima. Phase Detection autofokus će se postarati da dobijete jasne detalje, čak i kada slikate objekte koji se kreću.

 

Svaki snimak je umetnička fotografija

Dvostruka kamera na HTC Desire 12+ beleži više fokalnih tačaka istovremeno, što vam omogućava da promenite fokus na fotografijama nakon što su snimljene, a možete dodati i bokeh efekat. Bokeh mod vam daje oštar prednji plan i prirodno zamućenu pozadinu, za umetničke fotografije.

 

Jasni portreti u bilo kom okruženju

Napravite jasne i dobro osvetljene selfije zahvaljujući blicu sa prednje strane ili uživajte u mekanim tonovima selfi osvetljenja za prirodan sjaj u bilo kom okruženju. Veliki ƒ/2.0 otvor blende prednje kamere HTC Desire 12+ telefona propušta više svetlosti, za jasnije detalje pri slabijem osvetljenju.

 

Spoj lepote i vrhunskog stila

Elegantan dizajn je znak poštovanja našem Liquid Surface nasleđu, sa zadnjim poklopcem od izdržljivog akrilnog stakla, koji daje novi, uglađeniji izgled. Neprimetni okvir i prelepo zaobljene ivice odaju utisak luksuza, a dinamične boje naglašavaju vaš jedinstveni stil.