PRIKAZI

BenQ PhotoVue SW271

BenQ PhotoVue SW271

Sa dijagonalom ekrana od 27 inča, 4K rezolucijom i ozbiljnim IPS panelom PhotoVue SW271 monitor pretenduje da bude jedan od najboljih monitora u svojoj klasi ove godine...

BenQ MX532

BenQ MX532

Povoljan kompaktan projektor koji donosi ekonomičnu potrošnju uz XGA rezoluciju i multiplatformsko digitalno povezivanje…

nJoy Shed 625

nJoy Shed 625

Idealno rešenje za početnu ali i sveobuhvatnu zaštitu vaših uređaja, uz produženo napajanje pri nestanku struje…

AKTUELNO

 

Vesti

Kompanija HTC predstavila HTC Desire 12 i HTC Desire 12+

Napisao marko, 2018-03-22 23:27:03 u Novosti

Vaš omiljeni YouTuber izgleda bolje na ekranu širokog formata, vaš telefon je modni detalj, a vaše fotografije moraju izgledati neverovatno na Instagramu. Digitalna generacija očekuje mnogo od telefona, a HTC je danas predstavio dva nova modela koja nude baš ono što želite, po cenama od kojih vas neće boleti glava: HTC Desire 12 i HTC Desire 12+.

 

 

Nudeći slično iskustvo u dva različita pakovanja, 5,5“ HTC Desire 12 i 6“ HTC Desire 12+ su iznenađujuće tanki i udobni za držanje, iako imaju velike ekrane „od ivice do ivice“, odnosa stranica 18:9. Oba telefona imaju sledeće karakteristike:

 

-   Veliki ekran koji je lak za rukovanje. Pregledniji YouTube, bogatiji doživljaj tokom igranja igrica i gledanja filmova. Veći i bolji ekran omogućava vam da uživate u stvarima koje volite, dok je sve što vam treba na samo dodir daleko zahvaljujući funkciji „prevlačenje bilo gde”(swipe anywhere).

 

-   Sačuvajte posebne trenutke. Snimajte živopisne fotografije i danju i noću, pomoću glavne kamere rezolucije 13 MP, koja poseduje Phase Detection autofokus, za dodatnu jasnoću u pokretu. HTC Desire 12+ čak ima i dvostruku kameru, što vam omogućava da promenite fokus na fotografiji nakon snimanja, kako biste dodali prekrasan, umetnički bokeh efekat.

 

-   Uvek brine o vama. HTC Sense Companion vam olakšava život uz Smart Alarms koji inteligentno reaguje na vaš kalendar, Battery Saver koji vas podseća da dopunite bateriju pre nego što krenete od kuće, kao i poboljšanje performansi brisanjem neželjenih fajlova i oslobađanjem dragocenog prostora.

 

-   Spoj lepote i vrhunskog stila. Prateći izvrsni Liquid Surface dizajn koji je donela U11 serija, HTC Desire 12 i HTC Desire 12+ imaju zadnju stranu od izdržljivog akrilnog stakla sa novim, uglađenim izgledom koji će privući svačiju pažnju. Neprimetni okvir i prelepo zaobljene ivice odaju utisak luksuza, a dinamične boje naglašavaju vaš jedinstveni stil.

 

 

 

Veliki ekran koga je lako držati

Sa ekranima odnosa stranica 18:9, od 2.5D stakla, HTC Desire 12 i Desire 12+ vam pružaju veće i bolje iskustvo gledanja, kako biste uživali u stvarima koje volite. Tanak okvir, u kombinaciji sa funkcijom „prevlačenje bilo gde” nudi udobno i jednostavno korišćenje jednom rukom.

 

Sačuvajte posebne trenutke

Snimajte živopisne fotografije i danju i noću, pomoću glavne kamere rezolucije 13 MP na HTC Desire 12 i HTC Desire 12+ telefonima. Phase Detection autofokus će se postarati da dobijete jasne detalje, čak i kada slikate objekte koji se kreću.

 

Svaki snimak je umetnička fotografija

Dvostruka kamera na HTC Desire 12+ beleži više fokalnih tačaka istovremeno, što vam omogućava da promenite fokus na fotografijama nakon što su snimljene, a možete dodati i bokeh efekat. Bokeh mod vam daje oštar prednji plan i prirodno zamućenu pozadinu, za umetničke fotografije.

 

Jasni portreti u bilo kom okruženju

Napravite jasne i dobro osvetljene selfije zahvaljujući blicu sa prednje strane ili uživajte u mekanim tonovima selfi osvetljenja za prirodan sjaj u bilo kom okruženju. Veliki ƒ/2.0 otvor blende prednje kamere HTC Desire 12+ telefona propušta više svetlosti, za jasnije detalje pri slabijem osvetljenju.

 

Spoj lepote i vrhunskog stila

Elegantan dizajn je znak poštovanja našem Liquid Surface nasleđu, sa zadnjim poklopcem od izdržljivog akrilnog stakla, koji daje novi, uglađeniji izgled. Neprimetni okvir i prelepo zaobljene ivice odaju utisak luksuza, a dinamične boje naglašavaju vaš jedinstveni stil.