KATEGORIJE

PRIKAZI

BenQ MH535

BenQ MH535

Iako su multimedijalni projektori suštinski proslavili kompaniju BenQ, ovaj proizvođač u poslednje vreme najveći akcenat stavlja na vrhunske poslovne (biznis) modele koji su već duži niz godina dostupni i domaćim kupcima. Među njime se nalazi i model MH535 za koji proizvođač tvrdi da je jedan od najboljih u klasi i po pitanju kvaliteta slike...

Nokia 5.1 Plus

Nokia 5.1 Plus

Kada se uzme u obzir da pripada budžetskoj  cenovnoj kategoriji, slobodno se može reći da Nokia 5.1 Plus impresionira svojim kvalitetom i radnim performansama...

Oukitel U18

Oukitel U18

Elegantni Oukitel U18 pripada klasi cenovno pristupačnih pametnih telefona, ali sa specifikacijama dovoljnim da zadovolje čak i one zahtevnije korisnike...

AKTUELNO

 

Vesti

BenQ predstavlja svoj prvi, pristupačan kućni bioskopski projektor sa pravom 4K UHD HDR rezolucijom

Napisao prota, 2017-11-30 01:25:44 u Novosti

BenQ, br.1 brend za DLP projektore u svetu, danas objavljuje CineHome W1700 DLP projektor, isporučujući 4K UHD HDR kućni bioskop svim gledaocima uz atraktivnu cenu. Model W1700, koji je prijateljski naklonjen budžetu, dolazi sa pravom ultra visokom 4K rezolucijom od 8,3 megapiksela, preciznošću CinematicColor tehnologije i HDR-om koji je optimizovan za projektovanje, za iznenađujućim kvalitetom slike koji je veran životu.

 

 

“Model W1700 donosi u kuću magiju 4K digitalnog bioskopa velikog ekrana široj publici,” kaže Konvej Li (Conway Lee), predsednik BenQ korporacije. “Sada svako može da uživa u spektakularnim filmskim večerima sa 4K rezolucijom, koja je kompletirana sa naprednim audiovizuelnim poboljšanjem i HDR-om, uz neverovatnu cenu.”

 

 

Neverovatne oživljene 4K slike


Proizvodeći 8,3 miliona istaknutih piksela za prave 4K UHD performanse, model W1700 koristi revolucionarnu 0.47” pojedinačnu-DMD DLP tehnologiju da smanji tanak i kompaktan profil projektora, što je pogodno za domaćinstva, i čist 4K optimizovan optički sistem za ultimativnu preciznost slike i boja bez artefakata.

 

Pređašnji 4K video kvalitet kod modela W1700 je dodatno napunjen sa podrškom visokog dinamičnog opsega (HDR10), nudeći bolji osvetljaj i kontrast sa automatskom optimizacijom slike, za isticanje svakog detalja života za bioskopsku zabavu. Model W1700 isporučuje realizam koji oduzima dah na velikom ekranu u dnevnoj sobi. Osim toga, puna podrška za najnoviju HDCP 2.2 zaštitu od kopiranja omogućava korisnicima da uživaju u izborima 4K sadržaj koji stalno rastu.

 

 

 

Napredna CinematicColor preciznost i audiovizuelno unapređenje


Budeći istinske emocije očuvanjem izvornih bioskopskih boja, model  W1700 koristi ekskluzivnu BenQ CinematicColor tehnologiju i RGBRGB točak boja za ispunjavanje najvećih standarda u industriji za preciznost boja. S pokrivenošću od preko 96% u gami boja Rec. 709 sa preciznim Delta E<3 performansama, model W1700 verno reprodukuje tačno ono što su sineasti imali na umu.

 

Zapanjujuće audiovizuelne performanse modela W1700 su nadalje unapređenje tehnologijama CinemaMaster Video+ i CinemaMaster Audio+. Čak i najskromniji prostori se pretvaraju u bioskopsku salu svetske klase pomoću adaptivnog unapređenja ivice piksela prilikom kretanja, prefinjenim algoritmima boje i lepom reprodukcijom nijanse kože, kao i dramatičnom obradom zvuka za rezonantne duboke i uzvišene visoke tonove.

 

 

 

Savremeni dizajn načina života i lako postavljanje


Spajanjem lepe estetike sa bešavnim funkcijama, dizajn lake težina, tanak profil i kompaktno postolje kod modela W1700 se sjajno uklapaju u bilo kom dekoru. Obimno opremljen sa automatskom korekcijom i moćnim velikim zumom od 1.2X za smeštanje u bilo kom prostoru, model W1700 može da bude postavljen bez komplikovanih nevolja prilikom instaliranja i bude domaćin 4K večernjim filmovima za tren oka.

 

Jednostavan i moderan, model W1700 lako postaje pametan projektor priključivanjem HDMI dongl, kao što su Google Chromecast ili Amazon Fire TV Stick, za trenutno strimovanje TV serija, filmova, sportskih događaja, pa čak i video igara, na velikom ekranu.

 

Pogonjen ultimativno trajnom digitalnom obradom svetla, pobednička tehnologija koja je osvojila 2015. god. nagradu akademije za zasluge Oscar i koja se koristi u 90% digitalnih bioskopa na svetu, model W1700 isporučuje dugotrajan kvalitet slike sa preciznim bojama i oštrinom kao žilet bez održavanja ili pogoršanja.

 

Da saznate više o BenQ projektorima posetite BenQ.eu