KATEGORIJE

PRIKAZI

Apple iPad Pro 2017

Apple iPad Pro 2017

Još bolji ekran i snažniji procesor čine da novi iPad Pro tablet računari ponude performanse kakve ni jedan mobilni uređaj ne može da vam pruži u ovom trenutku...

Apple AirPods slušalice

Apple AirPods slušalice

Savršene bežične slušalice za Apple uređaje dolaze u vidu modela koji predstavlja idealan spoj jednostavnosti i naprednih tehnologija kao nikada do sada…

Fitbit Charge 2

Fitbit Charge 2

Savršen fitness tracker koji spaja moderan dizajn, kvalitetnu izradu i dobru ergonomiju za udobno nošenje, sa sveobuhvatnim prikupljanjem informacija o vašim celodnevnim aktivnostima koje će vam uvek biti na dohvat ruke!

AKTUELNO

 

Vesti

Proglašen pobednik regionalnog konkursa “JA SAM NIKON”

Napisao nele, 2017-10-11 08:15:49 u Dogadjaji

Kompanija Nikon ove godine proslavila je 100 godina postojanja i tim povodom jeRefot B kao ekskluzivni uvoznik i distributer, organizovao regionalni konkurs od 100 najboljih fotografija pod nazivom “JA SAM NIKON” u galeriji “Pro3or”. Na sam konkurs odazvao se veliki broj ljubitelja fotografije a izložba je bila idealna prilika da na jednom mestu vidimo različite uglove gledanja iz svih delova Balkana.

 

 

Pristiglo je više od 4.000 fotografija na konkurs, što je bio veliki izazov žiriju u sastavu: Milan Živković iz Srbije, Vladimir Arsovski iz Makedonije, Siniša Tomić iz Bosne i Hercegovine, i Mišo Lišanin iz Hrvatske. Ovoga puta laskava titula “najbolja od najboljih” fotografija pripala je Miodori Bozar iz Beograda, koja je na pravi način izrazila kreativnost i uloženi trud. Glavnu nagradu Nikon D5600 + Nikkor 18-55mm AF-P VR uručio je predstavnik firme Refot B, Petar Vukadinović, i tom prilikom najavio prvi veliki Refot B foto festival koji će se održati krajem novembra. Pored glavne nagrade pohvaljeno je još pet autora: Robert Pilepić, Igor Sivjakov, Vedran Metelko, Vesna Špoljak i Irfan Alijagić.

 

Miodora Bozar pobednička fotografija

 

Na izložbi je prikazano 100 najboljih radova, u simbolici stogodišnjice, a sve izlagače i posetioce dočekala su brojna iznenađenja, kao i velika slavljenička torta koja je bila prava poslastica za sve prisutne. Pored snimanja nekih novih uspomena za pamćenje u specijalnom Nikon kadru, prikazan je i razvoj Nikon brenda kroz poslednjih 100 godina uz mnoštvo interesantnih detalja i činjenica.

 

Neizbežan deo u proslavi sto godina Nikon brenda, svakako su bili autori fotografija koji su se odazvali i priključili globalnoj Nikon akciji „100 godina u pričama“ i time postali deo istorije. Od odabranih 100 fotografija širom sveta sedam naših sugrađana se našlo među njima: Željko Bajčić, Denis Stošić, Vlada Marinković, Zoran Sekulić, Miloš Tošković, Dragan Lapčević i Milan Živković. Više možete videti na sledećem linku: http://www.nikon.rs/sr_RS/i-am-100-years-of-inspiration

 

Izložbu „JA SAM NIKON“ i najboljih 100 fotografija možete pogledati u galeriji “Pro3or” u ulici Koče Popovića br. 9 do petka 13. oktobra.