KATEGORIJE

PRIKAZI

Apple iPad Pro 2017

Apple iPad Pro 2017

Još bolji ekran i snažniji procesor čine da novi iPad Pro tablet računari ponude performanse kakve ni jedan mobilni uređaj ne može da vam pruži u ovom trenutku...

Apple AirPods slušalice

Apple AirPods slušalice

Savršene bežične slušalice za Apple uređaje dolaze u vidu modela koji predstavlja idealan spoj jednostavnosti i naprednih tehnologija kao nikada do sada…

Fitbit Charge 2

Fitbit Charge 2

Savršen fitness tracker koji spaja moderan dizajn, kvalitetnu izradu i dobru ergonomiju za udobno nošenje, sa sveobuhvatnim prikupljanjem informacija o vašim celodnevnim aktivnostima koje će vam uvek biti na dohvat ruke!

AKTUELNO

 

Vesti

Honor 9 - šampion povoljne ponude u premium klasi pametnih telefona! (VIDEO)

Napisao nele, 2017-06-30 08:20:07 u Novosti

Ha konferenciji u Berlinu kompanija Huawei je evropskoj publici priredila premijeru novog pametnog telefona koji bi trebalo da predstavlja pravi izazov za kompletnu konkurenciju na dinamičnom  tržištu mobilnih uređaja. U pitanju je model Honor 9 – premium telefon koji spaja izuzetan dizajn, flagship karakteristike i povoljnu cenu, sve ono što svaki korisnik želi…

 

 

Ovaj sjajni telefon je željno iškekivan na starom kontinentu nakon što je pre oko mesec dana prvobitno predstavljen na domaćem kineskom tržištu, a “evropska” verzija se razlikuje po podršci za druge mreže. U svakom slučaju srećnici koji budu nabavili ovaj model mogu računati na uređaj koji je optočen aluminijumom i staklom koje je u ovom slučaju zakrivljeno sa zadnje strane, a konstruisano je tako da se sastoji od 15 slojeva. Telefon poseduje atraktivan sajajan finiš, a karakteristično je i to što je senzor za otisak prsta prebačen, pa je sada smešten između kapacitativnih tastera na prednjoj strani uređaja.

 

Sam ekran nije prevelik – zadržao se na dijagonali od 5.15 inča, a karakteriše ga IPS LCD panel sa FullHFD rezolucijom i DCI-P3 prikazom boja. Unutar kućišta “kuca” osmojezgarni Kirin 960 sa četiri Cortex-A73 jezgra na taktu od 2.4 GHz i četiri Cortex-A53 na 1.83GHz. POred toga tu su I 4 ili 6 GB RAM memorije, te 64GB skladišnog prostora proširivog microSD karticama. Tu je i baterija pozamašnog kapaciteta od 3200 mAh.

 

 

Honor 9 se može pohvaliti i dvostrukom kamerom poput one na Huawei P10 modelu, doduše bez optičke stabilizacije slike i Leica procesuiranja, već se proizvođač ovoga puta oslonio na sopstveno rešenje koje između ostalog donosi  low-light mod za povezivanje piksela koje donosi jasnije fotografije u slabijim svetlosnim uslovima. Sa druge strane ljubitelji kvalitetnog zvuka na raspolaganju imaju napredni 3D audio sistem, sa kojim će uživati u odličnoj reprodukciji omiljene muzike.

 

Na kraju, jedan od glavnih aduta ovog mobilnog uređaja jeste njegova veoma povoljna cena, pa bi tako Honor 9 na evropskom tržištu trebalo da bude dostupan po početnoj ceni od 450 eura što je zaista veoma pristupačno u odnosu na sve što ovaj premium telefon može da ponudi!

 

Više informacija možete saznati na adresi www.hihonor.com/rs