KATEGORIJE

PRIKAZI

BenQ MX532

BenQ MX532

Povoljan kompaktan projektor koji donosi ekonomičnu potrošnju uz XGA rezoluciju i multiplatformsko digitalno povezivanje…

nJoy Shed 625

nJoy Shed 625

Idealno rešenje za početnu ali i sveobuhvatnu zaštitu vaših uređaja, uz produženo napajanje pri nestanku struje…

BenQ SW2700PT

BenQ SW2700PT

Optimizovan za najzahtevnije korisnike poput fotografa, grafičara i video montažera, ovaj monitor donosi jedan čitav novi svet savršenog prikaza boja i detalja…

AKTUELNO

 

Vesti

Živite avanturu sa potpuno novim fotoaparatom za sve vremenske prilike COOLPIX W300

Napisao marko, 2017-06-14 09:26:50 u Novosti

Vreli letnji dani idealni su za uživanje negde pored vode, a čak i ukoliko ne spadate u kategoriju ljubitelja ekstremnih aktivnosti sigurni smo da vam je interesantno da zabeležite uspomene ili zanimljive trenutke dok se zabavljate u vodi, surfujete ili ronite. Za to vam je potreban neki kvalitetan vodootporni fotoaparat, a novi Nikon COOLPIX W300 se preporučuje kao idealno rešenje koje će vas pratiti u svim uslovima snimanja fotografija ili video materijala…

 

 

 

SAOPŠTENJE ZA MEDIJE:

 

Nikon predstavlja potpuno novi kompaktni i vodootporni fotoaparat za sve vremenske prilike COOLPIX W300. Ovaj fotoaparat je savršen za avanturiste. Jednostavno se koristi i pravi odlične fotografije u prirodi, gradu i drugim okruženjima.

 

COOLPIX W300 lako pravi fotografije od 16 MP i 4K/UHD video snimke na dubini do 30 m bez podvodnog kućišta. Odlično se snalazi i van vode. Ovaj kompaktni fotoaparat otporan na prašinu može da fotografiše na temperaturama do -10°C. Telo fotoaparata je otporno na udarce i može da izdrži pad sa visine do 2,4 m. Svetlosno jak širokougaoni NIKKOR zum objektiv omogućava korisnicima da prave izvanredne fotografije akcije u uslovima slabog osvetljenja ili mračnim podvodnim okruženjima. Pomoću makro režima možete izbliza da snimate čudesne sićušne svetove iznad ili ispod vode. Podrška za GPS/GLONASS/QZS omogućava lako dodavanje geografskih oznaka fotografijama i praćenje putovanja. A SnapBridge veza omogućava korisnicima da sinhronizuju slike sa pametnim uređajem dok fotografišu ili da daljinski fotografišu pomoću pametnog uređaja.

 

Ines Bernardes, menadžer proizvoda u kompaniji Nikon Europe, izjavio je: „Ako volite avanturu, ovaj kompaktni fotoaparat je prava stvar za vas. Ponesite sa sobom COOLPIX W300 i moći ćete da snimate provod u bazenu, prelepe prizore dok ronite na dah ili čak duboke zarone na naprednom ronilačkom kursu! Možete da fotografišete pejzaže sa zadnjeg sedišta džipa ili snimate akciju na padinama, bez potrebe da brinete o fotoaparatu. Pored toga, SnapBridge veza vam omogućava da lako delite svoje avanture dok se dešavaju.“

 

 

 

Pregled ključnih karakteristika


Izdržljivo telo. Vrhunske performanse. Prava sloboda. Vodootporan do dubine od 30 m bez podvodnog kućišta. Može da izdrži pad sa visine do 2,4 m. Otporan je na niske temperature (do -10°C) i na prašinu.

 

Uzbudljivi trenuci. Izvanredne slike. Osetljivi CMOS senzor od 16 MP sa pozadinskim osvetljenjem i svetlosno jak f/2,8 objektiv sa optičkim zumom od 5x. Funkcija Dynamic Fine Zoom od 10x udvostručava doseg objektiva kako bi vam još više približila akciju.

 

Prikažite svu magiju sveta. Snimajte 4K/UHD 30p segmente filma ili Full HD (1080p) video zapise na kopnu ili pod vodom. Novo AE zaključavanje olakšava snimanje besprekornih video segmenata filma pri promenljivom svetlu, što je naročito korisno kada snimate pod vodom.


Oštar i stabilan. Brzi autofokus i impresivno smanjenje vibracije u 5 osa kompanije Nikon omogućavaju brzo, stabilno i precizno fotografisanje na kopnu ili pod vodom.


Zna gde idete. Pokazuje gde ste bili. Pritiskom na novo dugme Alat na fotoaparatu možete odmah da vidite GPS, broj pređenih koraka, visinu/dubinu ili vazdušni pritisak/pritisak vode na monitoru.

 

Jednostavno rukovanje za život bogat avanturama. Duboki rukohvat i veliki monitor omogućavaju jednostavno rukovanje pod vodom ili kada nosite rukavice.


Svet čeka. Istražite ga. Utičnica za stativ fotoaparata je podjednako korisna za dodatnu opremu, kao što je Nikon SB-N10 podvodni blic, ali i snimanje intervalskih filmova pomoću stativa.

 

Više informacija možete pronaći na ovom linku