KATEGORIJE

PRIKAZI

Apple iPad Pro 2017

Apple iPad Pro 2017

Još bolji ekran i snažniji procesor čine da novi iPad Pro tablet računari ponude performanse kakve ni jedan mobilni uređaj ne može da vam pruži u ovom trenutku...

Apple AirPods slušalice

Apple AirPods slušalice

Savršene bežične slušalice za Apple uređaje dolaze u vidu modela koji predstavlja idealan spoj jednostavnosti i naprednih tehnologija kao nikada do sada…

Fitbit Charge 2

Fitbit Charge 2

Savršen fitness tracker koji spaja moderan dizajn, kvalitetnu izradu i dobru ergonomiju za udobno nošenje, sa sveobuhvatnim prikupljanjem informacija o vašim celodnevnim aktivnostima koje će vam uvek biti na dohvat ruke!

AKTUELNO

 

Vesti

ZOWIE gaming familija bogatija za nove proizvode

Napisao misha, 2017-06-10 00:57:03 u Novosti

Kompanija BenQ lansira nove proizvode za gejmere koji dolaze u vidu Zowie brenda - ZOWIE CELERITAS II tastaturu i specijalno izdanje ZOWIE G-SR podloge za miša sa štampom, sa oznakom G-SR SE...

 

Saopštenje za medije:

 

"Mi u ZOWIE verujemo da je optimalan i dosledan otkucaj po tastaturi najbitnija funkcija tastature. Imajući to na umu, fokusirali smo se na svakom aspektu koji se odnosi na reakciju svakog otkucaja na tastaturi. Pored internog obimnog testiranja, profesionalni igrači su sproveli testiranje da bi se obezbedila stabilnost i udobnost. Iz tog razloga možda ste videli korišćenje tastature na glavnim događajima čak iako nije bila dostupna za javnost.

 

 

ZOWIE CELERITAS II tastatura karakteriše optimalno i preciznije predkretanje, što je rastojanje putanje tastera pre nego što stupi u dejstvo. Visoko kvalitetna gvozdena opruga omogućava sprovođenje svakog otkucaja sa doslednim uvećavanjem sile, dok takođe poboljšava izdržljivost koja ispunjava standarde neophodne u eSport-ovima. CELERITAS II tastatura predstavlja optički prekidač, koji omogućava igračima da izbegnu dvostruki otkucaj tastera. Tastatura takođe ima osvetljene tastere, sa nivoima osvetljaja koji se mogu prilagođavati ili kompletno isključiti. Smatramo da to omogućava udobnije iskustvo, bilo da igrate u svojoj spavaćoj sobi sa isključenim svetlima ili pod jakim svetlima turnira.

 

ZOWIE G-SR SE je naš odgovor svima koji su tražili od nas osećaj stare G-SR plave podloge za miš. Svesni smo toga da iako G-SR u crnoj boji ima istu površinu, ljudi osećaju razliku zbog nedostatka štampe na površini. G-SR SE ima odštampan dizajn, koji čini da imate isti osećaj kao na staroj podlozi ZOWIE G-SR u plavoj boji, koja nekim igračima nedostaje.

 

 

ZOWIE CELERITAS II tastatura biće uskoro dostupna svim prodavcima, dok će podloga ZOWIE G-SR SE biti dostupna samo kod odabranih prodavaca. Pratite naš društveni medij za informacija vezane za dostupnost u vašem regionu."