KATEGORIJE

PRIKAZI

BenQ MH535

BenQ MH535

Iako su multimedijalni projektori suštinski proslavili kompaniju BenQ, ovaj proizvođač u poslednje vreme najveći akcenat stavlja na vrhunske poslovne (biznis) modele koji su već duži niz godina dostupni i domaćim kupcima. Među njime se nalazi i model MH535 za koji proizvođač tvrdi da je jedan od najboljih u klasi i po pitanju kvaliteta slike...

Nokia 5.1 Plus

Nokia 5.1 Plus

Kada se uzme u obzir da pripada budžetskoj  cenovnoj kategoriji, slobodno se može reći da Nokia 5.1 Plus impresionira svojim kvalitetom i radnim performansama...

Oukitel U18

Oukitel U18

Elegantni Oukitel U18 pripada klasi cenovno pristupačnih pametnih telefona, ali sa specifikacijama dovoljnim da zadovolje čak i one zahtevnije korisnike...

AKTUELNO

 

Vesti

Novi Asus prenosni računari

Napisao prota, 2009-07-03 04:50:48 u Dogadjaji

Kreativni centar “Supermarket“ u Beogradu, bio је mesto predstavljanja najnovijih proizvoda kompanije Asus, iz segmenta prenosnih personalnih računara. Predstavnici lokalne kancelarije prezentovali su nove modele notebook-ova iz serije “K” i “UX” kao i netbook modele iz atraktivne “Seashell“ EeePC linije ultra kompaktinh i ultra tankih uređaja.

 

Novi modeli sa kojima su se okupljeni novinari ovom prilikom upoznali, sasvim sigurno će obeležiti predstojeću sezonu, a korisnike će obradovati da će svi računari uz svu atraktivnost koju nose sa sobom biti dostupni i po veoma popularnim cenama. 

Upravo modeli iz Asus “K“ serije notebook računara, mogu predstavljati pravi hit, jer donose odličan dizajn, više nego solidan kvalitet izrade i dobre hardverske performanse, a sve to po ceni između 40.000 i 50.000 dinara. Ovo predstavlja zaista pravo iznenađenje jer po onome što je moglo da se vidi - računari “K“ serije po kvalitetu daleko prevazilaze ovaj cenovni rang.

Na kartu dizajna i atraktivnosti Asus sasvim sigurno računa sa svojom “UX“ serijom. Ovi ultratanki i apsolutno aktuelni računari (Intel CULV  platforma, LED ekran, Altec Lansing zvučnici...) dizajnirani su za moderne ljude koji ne pristaju na kompromis kada je u pitanju stil i koji imaju osećaj za najnovije trendove po pitanju mobilnih tehnologija.

 


Popularna Eee PC porodica netbook računara, sada je bogatija i za Seashell  1008HA model, sa kojim je Asus čini se opet otišao korak dalje u odnosu na konkurenciju, u ovom segmentu računara. Novi Eee PC teži svega 1.1 kg, poseduje LED ekran od 10.1 inča, hard disk od 160GB, te bežičnu vezu u vidu 802.11b/g/n konekcije. Ergonomija i lakoća korišćenja su u prvom planu, pa tu ističemo veoma dobru i upotrebljivu tastaturu što je kod ovih računara inače često slaba tačka. Seashell ima prelivajući sjajni eksterijer, napravljen pomoću In-Mold Roller tehnologije, pa će sasvim sigurno privući pažnju gde god da se upotrebljava.